sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Mukana vielä väriterapiassa...

Viime kuukausi meni vähän sutinalla ja sitten vielä puolitin entisen blogini =D No, joka tapauksessa vielä minä haluan olla mukana vuosi väriterapiaa haasteessa.... Edelliset kuukaudet minun väriterapia haasteesta löydät Näpertelijöistä.
Piti viime kuussa kokeilla askartelubetonista tehtyä kurpitsaa....Se vaan jäi, jäi ja jäi....Nyt sitten kokeilin, pääsen sitten tekemään "kunnon"betonista isoja kurpitsoja.Sitä piti kokeilla ja "tunnustella" tuon työn hakalat kohdat ja se miten sitä kannattaa työstää tätä projektiani.....  =D

Tästä vuosi väriterapiaa haasteesta, jokunen sana.....

Tartuin tähän haasteeseen; Sirpukan solmuissa- blogissa olleessa haasteessa...Pääset TÄÄLTÄ sivuille.

Itselläni oli tälläinen haave tämän vuoden väreistä......

Tammikuu-----valkoinen, löydät TÄÄLTÄ tämän kuukauden työni
Helmikuu------ hopean hohtoista, löydät TÄÄLTÄ tämän kuukauden työni
Maaliskuu----sininen, löydät TÄÄLTÄ tämän kuukauden työni
Huhtikuu-------keltainen, löydät TÄÄLTÄ tämän kuukauden työni
Toukokuu----oranssi, tämä työ löytyy tästä postauksesta =D (pikkusen myöhässä)
Kesäkuu----vihreä
Heinäkuu-----turkoosi
Elokuu----violetti/lila
Syyskuu----monivärinen/värienloistoa
Lokakuu---ruskea
Marraskuu----harmaa
Joulukuu----punainen

 Mutta tosiaan toukokuun väriniin, se on siis oranssi. Oranssista....Se on luksuksen väri. Oranssin valitsevat ihmiset, jotka haluavat pitää hauskaa! He voivat olla dramaattisia ja huomionhakuisia, mutta luonteeltaan he ovat kilttejä ja suosittuja. Oranssi on nuoruuden, voiman, pelottomuuden, uteliaisuuden ja levottomuuden väri.

Siis tämä väri on oranssa vaikka se näyttääkiin punaiselta =D heh...mutta oranssia minä yritin tehdä....

Tähän työhön käytin;
-askartelubetonia/vesi
-nylon sukka
-lankaa
-väriä+ lakkaa
Nyt kun tuonne ulos jossain vaiheessa pääsee työskentelemään niin teen muutaman ison kurpitsan....Uskon että isommasta kurpitsasta tulee iiiihaaanaa....

Vielä tuosta oranssista....

Oranssi

Oranssi luo iloa, uusia ajatuksia ja ideoita. Mieltymystä oranssiin esiintyy usein silloin, kun ihminen tuntee elinvoimiensa vähenevän tai vaikka kärsii kaamosmasennuksesta. Oranssi on äärimmäisen iloinen ja rohkea väri. Inho oranssia kohtaan on voinut syntyä toistuvasta omien tunteiden kieltämisestä. Heikolle itsetunnolle voi saada pontta oranssista ja masennuksesta kärsivälle oranssi on oiva apu.
Oranssi tasapainottaa tunteitamme ja on väri, joka tuo meissä esiin halun palvella toinen toistamme. Monissa uskonnoissa oranssia pidetään pyhänä värinä ja auringon symbolina, se on kuin elinvoiman väri. Oranssi luo uusia ajatuksia ja avartaa mieltä. Liika on kuitenkin liikaa ja liiallisen oranssin käyttö esimerkiksi sisustuksessa voi johtaa levottomuuteen ja pinnallisuuteen.

2 kommenttia:

 1. No höh, minä kun en tykkää oranssista. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän sitä inhoan. Oliskohan tuossa väritiedossa mitään perää =)
  Vaan sinun kurpitsasi on kivan näköinen ja odotan näkeväni sen suurenkin tässä joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D =D Laitan sitten isommat kurpitsat näytille kun ne valmiiksi saan.... Oranssi on kyllä väri josta moni ei pidä....

   Poista